REA

Även vi har faktiskt ett par plagg på rea denna sommaren! Vi brukar inte ha så mycket rea, eftersom vi inte beställer in så mycket av varje plagg så brukar det ta slut, men det finns faktiskt ett par godbitar kvar som vi nu säljer ut till 50 %

Skynda å fynda

 
     

Man kan skymta mig i 50 % bilden, spöke!

Dörren har fått modelljobb

Som ni kanske har märkt har vi en perfekt modell som ofta används när vi ska visa våra saker. Dörren :) Den står still, går att dra i lite lätt utan problem och är snygg!

Idag får Dörren visa ett stilrent halsband. Ganska kort lite bredare kedja med ett lite större smycke.


  

Pris: 99:-


Trevlig helg!

Nu ska vi hem och hålla helg. Tack för denna veckan! Ses på måndag.



Örhänge 89:-

Dessa fick jag...

Jag fick lite presenter imorse av familjen när jag var och lämnade Viggo :)

Checka in skorna...



De är mörkblå och passar perfekt till jeans! Vi hade sånna på meloa förra sommaren så vi har några i strl 35 och 36 kvar till denna sommaren, säljes för 99:-. Tror nästan vi får beställa in sånna till nästa sommar. Perfekta sommarskor!

Klänning från M by M

Vi beställde in från ett nytt märke på modemässan i våras som heter M by M. Nu verkar det som att de kläderna börjar ramla in. Vi fick en tunika i våras som sålde slut direkt annars beställde vi mer sommarkläder. I torsdags kom det en ny klänning som jag skulle vilja kalla lite kostymaktig. Tajt svart klänning med rejält tyg som sitter på plats. Stora knappar hela vägen ner och fickor på sidorna. Supersnygg!

      

Pris: 849:-

Tomt.

Har ni haft en bra start på helgen?

Imorse kom Frankrikegänget tillbaka igen så på måndag är allt som vanligt. Känns bara så tomt utan Viggo. Jag har varit med honom nu 24 timmar om dygnet i 10 dagar. Var och lämnade honom imorse och han blev jätteglad att se dem alla igen.

Tack tjejer för all hjälp denna veckan. Hoppas ni vill komma och hjälpa till snart igen :)

Nu ska jag fota en ny klänning från M by M...

Återkommer snart!


Matchande!

Vi har haft söta örhängen i form av körsbär eller ett rött äpple, tolka det som du vill, i butiken. Nu har det kommit ett matchande halsband till dem. Vissa tycker att det blir för mycket att ha både halsband och örhänge i samma tema men jag tror det kan bli ganska gulligt eftersom ingen av dem är särskillt utmärkande.

  

Örhängena kostar 49:- och halsbandet kostar 79:-

128:- för hela kittet. Som hittat!

Nümph kjol



Anledningen till att jag inte lagt in bild på denna söta kjolen tidigare
beror på att jag hade tänkt lägga in en bild på den när jag har den på mig. Jag
har tyvärr insett att det kommer ta för lång tid och då är kanske inte kjolen en nyhet längre. Här är i alla fall kjolen från märket Nümph som kan bli din för endast 349:-

Det kanske kommer en bild på mig sen också, vi får se!

Kolla vad...

...som kom med posten!


     

Rice katalogen för hösten och vintern! Wohoo... Nu längtar jag ännu mer till Frankfurt Mässan.

Samma visa..

God förmiddag!

Det börjar mörkna. Ungefär samma visa som igår. Fint hela vägen till meloa sen kom regnet och idag t o m åska också. Myspys! Pratade precis Sanne, förresten henne har jag inte berättat om, och hon sa att det var världens oväder i Malmö. Det är det som precis har kommit hit över Lund.

Ja, Sanne, hon jobbar hos oss i Malmö denna veckan. Emelie som skulle jobbat hos oss denna veckan skadade sig på midsommar, stackarn, och Matilda fick förhinder och kunde inte jobba mer än i tisdags. Så som tur var så kunde Sanne hoppa in i Malmö och hon är jätteduktig! Perfekt.



Blå detaljer

Snygga och stilrena. Mycket blå detaljer nu, gillar det! Är snyggt till jeans och vitt!




Fräcka armband


69:-                                     79:-                                    39:-


Det var ett litet charmtroll som tvunget ville ha min uppmärksamhet när jag försökte fota :) De smala armbanden på mittenbilden tycker jag är jättefräcka. Ett vitt fick bli mitt!

Solen kom tillbaka

Betyder det otur att sätta ut grejerna igen då? Då kanske det börjar regna igen.. hmm..

... tror jag sätter ut dem och chansar :)

Himeln öppnade sig

När jag parkerade bilen i Lund strax innan 11 sken solen när jag och Viggo började  vår promenad mot meloa. Jag gick utan jacka och Viggo ville bara vara ute och vägrade gå in på meloa när vi skulle öppna. När jag väl fått in honom tar jag ut sakerna utanför och sen öppnade himeln sig helt plötsligt. Just nu är det ösregn och Viggo ligger i sitt hus och känner sig ganska nöjd för att faktiskt få vara inne.

Idag blir det fotografering av de andra smyckena som jag inte han fota igår.


Hörs sen!

Kul med färg

Jag har fått en del favoriter i även denna leveransen. Nümph kjolen som inte är på bild ännu har blivit min direkt så den har jag faktiskt på mig idag. Bland örhängena får ni här bild på två av mina favoriter.

Blommorna är typ broderade med silver bakom. Förresten, jag kom på att de fick bli mina absolut favoriter ändå...


89:-                                                                                  69:-

Lekfulla ringar

     

Fräcka till en matchande klädsel. Dem blå är coola till jeans tycker jag. Dessa ringarna är somriga, roliga och färgstarka till ett bra pris, 49:-/st

Gottebord i blått

Jag är i full gång med att packa upp sakerna som har kommit. Blir även en del ändringar...

Kolla in bordet som står precis när man kommer in. Det får gå i blå nyans ett tag!


    

Ser ganska välkomnande ut va?

Tack för idag...

.... Vi ses imorgon igen!

Sticker snart hemåt för att få lite mat i magen.

Ha en bra kväll

Rea

Vi har en stackars klänning kvar i Lund som saknar ägare! Den är från märket House Doctor och är i storlek S.

FÖRR: 549:-
NU: 275:-




skynda å fynda...



Mässa i Frankfurt

Den fjärde juli åker vi på Mässa i Frankfurt. Ska bli så himla roligt. I två hela dagar ska vi gå och få inspriation och beställa in en massa fina saker. Vi hoppas kunna hitta lite roliga "okända" företags saker som passar in bland våra charmiga butiker. Vi åker fredagkväll sen har vi hela lördagen och söndagen på oss. Vår första riktiga affärsresa alla tre.

Lääängtar!




Nya saker

Vi har fått nya saker idag. Två paket. Ett från Nümph med jeanskjolar tror jag det var och ett paket från Frankrike med smycken. Ska hämta dem ikväll eftersom de kom till Malmö-butiken och jag är i Lund. Fuskigt, så nu har Matilda något att göra i alla fall.

Bilder kommer imooorgon!

Under ombyggnad

Vi håller på för fulla muggar att renovera hemsidan och snart ska även bloggen få sig en helrenovering. Äntligen! Eller vi är det ju förresten inte som gör det utan det är vår duktiga kusin Philip. Det kommer bli hur bra som helst. Gå gärna in och tjuvkika lite på hemsidan vet já!

Långledigt

Hoppas ni hade en bra midsommar och helg. Känns som jag har varit ledig jättelänge. Men meloa har ju faktiskt haft stängt i tre hela dagar nu. Det har varit en bra helg med midsommarfirande, grillning och tjejkväll på restaurang och Sex And The City filmen. Filmen var superbra och helt klart ett måste att se på bio.

Idag är jag och Viggo i Lund. När vi kom idag så hade lampan uppifrån skylten ramlat ner så den låg utanför dörren. Hoppas att ingen har fått den i huvudet. Farligt ju. Pappa vaktmästare får nog ta och komma hem från Frankrike nu och hänga upp den igen!



lampan

Glad Midsommar

Som jag skrev tidigare har vi stängt Midsommarafton och Midsommardagen så vi ses igen på måndag!

Vi håller tummarna för att det inte blir regn imorgon va?

Ha en supermysig och rolig midsommar allihopa.



Sjal 99:-

Viggo Spanar

 

Här på trappan tycker han om att stå och spana... han är allt en liten polis!

Second hand

Lite nya second hand örhänge. Här är två av dem....

 
50:-/st

Örhänge

 
 
Örhängen: 49:- för de översta och 69:- för de
understa.

Skynda å fynda...

Halsband 149:-

 

Detta halsbandet var med i smyckesleveransen och är min favorit bland det som kom. Det är väldigt enkelt med lång kedja och stort hjärta. Snyggt och stilrent till en redan utmärkande outfit.

Pris 149:-

Jag och Viggo

Tjena moss!

Då blir det fredag kväll ikväll fast det är torsdag. Vi håller stängt både midsommarafton och midsommardagen. Ganska skönt att få långhelg faktiskt.

Jag och Viggo trivs väldigt bra ihop och allt har gått bra hittills. Det var väl bara bussresan som blev lite besvärlig eftersom det satt en hund till på bussen. Otur. Det bästa var att Viggo aldrig såg hunden eftersom jag hann se den före. Men däremot så luktade han den och fick en del morrande så tanten framför oss vände sig om och blev nog lite rädd att han morrade på henne :) Som tur var så såg aldrig hundarna varandra så det blev aldrig några ilskna skällningar.
Det blir bara bussresan ner till Höllviken sen också sen får det faktiskt bli bilkörning för hela slanten.

Örhängena som kom igår var jättefina. Jag ska fota dem nu...

Smycken!

Skönt med lite bättre väder idag. Trött på att det regnar och är sol om vart annat. Blir så svårt att veta vad man ska ha på sig då.
Igår kom det lite nya smycken till Malmö som även har anlänt till Lund idag. Ska fota dem imorgon... Den som väntar på något gott.... väntar aldrig förlänge! .... får hålla ut ;)

Om en stund ska jag ner och hämta Viggo på meloa. Han ska bo hos mig i 10 hela dagar. Myspys!

Vi ses!

Ensam chef

På torsdag åker Mamma och Paulina till Frankrike för att ha semster i 10 dagar. En annan får ju stanna hemma och hålla ställningarna på meloa. Är inte alls avundsjuk... Hoppas ni får en trevlig semster! :)

Till hjälp i butikerna får jag två söta töser. Matilda kommer ni se i Malmö och Emelie kommer ni se i Lund. Jag kommer vara lite på båda ställena tillsammans med Viggo. Ska bli jättemysigt att få ha honom för mig själv i 10 hela dagar.


Syster Matilda       Kompis Emelie



Idag har jag...

   

... städat!

hittaplagget.se

Känner ni till hittaplagget.se?

Nu har vi registrerat oss och fått egna sidor till våra butiker. Sväng in och kolla!




Regn och soppa




Det bara regnar och regnar, tur att det faktiskt är lite folk som är ute och shoppar i alla fall så jag slipper vara här helt ensam. Snart kommer Emelie med varm potatis och purjolök soppa som vi ska luncha på. Perfekt i detta vädret.

Tillbaka i tiden

Hittade lite roliga bilder från när vi renoverade lokalen i Lund innan vi skulle öppna i november. Det behövdes målas om och sättas upp lite hyllor och så. Vi gick och pillade och mös med papper för fönstrena så att ingen skulle kunna se in innan vi öppnade. Kommer fortfarande ihåg känslan när vi tog bort papprena så konstigt det kändes att folk faktiskt kunde se in på oss och även komma in genom dörren...haha... Vårt mysrum försvann och blev en butik istället.






Viggo höll ställningarna i ena hörnet där det faktiskt fick bli ett litet kikhål för både honom och nyfikna kunder. Farmor och Farfar kom även med god fika till oss.

Koncentrerade

Hej svejs!

Det verkar som allt är i sin ordning med att lägga in bilder i inläggen igen, men jag ska nog inte säga för mycket! Störigt när det inte funkar som det ska. Men bilderna på sjalarna har i alla fall kommit in i sitt inlägg.





Hittade denna bilden när vi står och väljer saker via webshopar. Helt koncentrerade och inne i det vi hittar. Är så kul att beställa in nya saker. Nästa vecka kommer det ett last med nya smycken igen. Woohoo...

Foto på sjalarna

Som jag skrev tidigare så har sjalarna kommit tillbaka och finns nu i 4 olika färger. Jag har fotat dem så ni får se... Jag kan bara säga att de är väldigt charmiga och användbara. Det är fortfarande en måste-ha-vara för 99:-





lila, vit, blå och rosa





Så trött jag blir..

...Nu har jag fotat sjalarna och har lagt upp bilderna men det går inte att lägga in dem i något inlägg...

... Håll ut... de kommer förr eller senare!

Gäsp...

Nümph Klänning

Jag har kommit till skott och fotat klänningen som kom från Nümph häromdagen! Jag skulle vilja beskriva den som söt och rolig. Paulinas Peter undrade om Paulina hade hämtat den på dagis när hon hade den på sig :) Den är lite barnsligt rolig och har man stolthet kan man lätt bära den med stil. Den är väldigt färgstark med knappar och fastsydda djur. Finns i lila och grå.



Kostar: 549:-

Miljöombyte

Marit Bergmans album I think It´s a Rainbow strålar ur högtalarna på meloa i Malmö. Jag står och svänger lite med benen bakom disken, svårt att stå still till hennes låtar, samtidigt som jag känner mig ganska ofräsch eftersom jag inte varit hemma sen igår morse. Har sovit hos Paulina inatt, lite syskonmys får man ha ibland! Så nu är det andra dagen i rad jag jobbar i Malmö. Roligt med miljöombyte.

För övrigt väntar vi på nya smycken och jag längtar efter min kamera som jag inte har med mig. Vill ju visa bilder på de nya kläderna. Nümph klänningar och Culture tunikor som Tomten kom med denna veckan!

Ha en skön torsdag! Snart fredag och helg...


None


Davidshallstorg

Har ni upptäckt mysiga Davidshallstorg i Malmö? Det är det torget som meloa ligger på. Runt detta torg finns det jättemysiga små butiker med olika utbud. Det finns även cafeér och restauranger med mysiga uteserveringar. Det är en härlig känsla när man kommer in på torget och det är under utveckling och kommer bara bli bättre och bättre!

Det ligger nära gågatan så sväng ner nästa gång du är i Malmö och upptäck dessa unika butiker...

www.davidshallstorg.se





Privatliv

Detta är ganska roligt. När vi var iväg och firade pappa när han fyllde 50 år så skulle vi försöka ta ett familjefoto! Vi är fyra syskon i vår familj sen var det ju såklart mamma och pappa. Sen var alla våra respektive med och även farmor och farfar så vi var 12 stycken. Stooor, mysig, bullrig familj!

Så här gick det till när vi skulle ta fotot....


 

None


...Det blev ju ett till slut




Sjalarna är tillbaka

Kommer ni ihåg våra populära sjalar med blommönster? De är tillbaka!

Finns just nu i 4 olika färger. Vit, lila, rosa och blå. Ska fota dem senare så ni får se...

Kostar 99:-

Nümph

Tomten kom även till Malmö butiken idag med ett paket från Nümph.
Vad jag har fått höra så var det en söt klänning med massa mönster och färger i två olika kombinationer. Mamma står för fullt och väljer mellan dem olika för att hinna välja innan Paulina kommer och väljer före. Tur att man fick välja själv bland tunikorna :)

Ja, säger du det.. det är krig om våra saker..hihi

Som hittat...

NU har jag öppnat paketet kära läsare... Det känns som det är jultomten som kommer i leveransbilen varje gång och lämnar ett stort paket fyllt med godsaker.

Idag lämnade han paket från Culture. En jättefin tunika i två olika färger, rosa blommig och grön blommig!
Den rosa blommiga blev jag ägare till direkt. Vilken skulle du välja?


  

OCH NU, lyssna till priset: 349:- SOM HITTAT!

Kan inte låta bli...

Jag kan inte låta bli att tycka att det är lite mysigt att det regnar idag. Det blir jättemysigt ljus inne på meloa och för första gången på länge har vi användning för lamporna :) Men jag lovar, jag vill inte ha en sån här sommar!

Tycker dock lite synd om studenterna som tar idag. Det är full gång hela denna veckan i Lund. Skriker, tutar och sjunger... man kan ju inte få något annat än härliga rysningar från sin egen student.

Nu kom leveransbilen med ett paket till mig! Måste öppna och se vad det var.. återkommer med bilder sen!


Solstolarna kallar

Idag vilar vi och meloa! Solen har kommit till balkongen och solstolarna kallar. Vi ses imorgon!


None

Strandväska

Hade det inte varit för att jag har äran att vara på meloa idag så hade jag tagit denna väskan och åkt ner till stranden i det fina vädret!



Pris: 249:-

Cykelsadelskydd

Charmiga cykelsadelskydd har kommit in igen. Rolig present att ge bort eller köpa till dig själv om du vill sitta skönt och styla cykeln lite!

Pris: 100:-





Då är det fredag idag!

Då är det ju så kallat fredag idag! Fast för oss som har butik blir det som en lördag eftersom vi håller stängt imorgon som en söndag på nationaldagen och öppnar som vanligt 11-16lördag.

Idag är det varmt och skönt, bastu på meloa även idag! Jag är i full gång med att städa.. Jiiipppiiiee!

Ha en skön torsdag!

Student-present-tips

Standard presenten som man fick på studenten var smycke, smycke, smycke och smycke. Varför inte skoja till det lite med någon annorlunda som ingen annan ger?!


- Guldfärgat smyckeställ som hon kan hänga alla smycken på som hon kommer få av alla andra, 89:-


  - Har du tänk ge pengar? Varför inte köpa en söt börs att lägga pengarna i? Allt för att göra pesenten lite roligare än "bara" pengar, 89:-


- För den som har önskat sig heminredning kanske dessa brukarna från Rice skulle passa 65:-/85:-/99:-


- Plånbok 199:-


Studentfirande

Idag börjar studentfirandet för vår del. Tre kusiner som tar vars en dag nu, onsdag, torsdag och fredag. Och sen ytterligare en student nästa vecka. Finklätt, god mat och skratt ett par dagar framöver.
Det verkar som det är fler än vi som ska på student, såklart! Jag har redan packat in en massa presenter idag. Örhängen och coola glasögonfodral är nog årets studentpresent hittills.

 

Beställning

Både igår och idag har vi haft företag som har varit och visat saker hos oss. Roligt att beställa in nya saker men det är alltid lika svårt att tänka vinterkläder när det är mitt i sommaren... eller rättare sagt när sommaren knappt har börjat! Det roligaste var att det faktiskt var mycket färg på kläderna redan i januari-februari. Då slipper vi kanske "svarta och gråa" ner oss denna vintern!

Vi längtar till mässorna i sommar. Att beställa in fina saker till våra kunder är det bästa som finns!

Trevlig tisdag!

Stringhyllan

stringhyllan
Nessesären som står i hyllan fick vi också in i helgen. Den är cool för
att den är så annorlunda sen är den väldigt praktisk med bra fack.
Kostar 129:-


Se mönstret närmre

meloaskaparna

vi ler
Det är oss ni ser i butikerna!

   

Romantisk Termos

termos

Termos 99:-

Blommiga glasögonfodral

 

Behöver jag säga något, har du ett par glasögon är ju dessa glasögonfodralen ett måste.

Välkommen in och fynda... 45:-

Vilken är din favorit?

   
49:-                              49:-                             39:-


Supersöta nessesärer ser ni på bilderna. Två olika modeller, tre olika färger på den ena och två olika färger på den andra. Min favorit är den som finns på mitten bilden. Vilken är din favorit?

Påse 25:-

Dessa påsarna är både söta till vuxna och barn. Bra att ha med till stranden och lägga blöta badkläder i eller varför inte förvara leksaker i dem...


25 :-

Presenttips

Det är bara söta billiga saker som har kommit in, det tycker vi om!


- Fickspeglar klädda i fina tyger för endast 29:-


- Guldigt smyckeställ 89:-


  - Randig börs i tre olika  färger 89:-


Perfekta priser för om man vill unna sig själv eller någon annan något fint.

Bastu på meloa

Puh, vad det är varmt idag! Cyklade ner till jobb och när jag kommer in på meloa så är det som en bastu. Solen har stått på hela morgonen och nu sitter jag och svettas här inne. Just nu längtar jag faktiskt lite till det bli eftermiddag och solen försvinner bakom huset och skuggar lilla meloa.

Det har kommit en massa söta saker från Ad Hoc i helgen när jag var ledig. Ska genast sätta igång och fota så ni får se sötsakerna...

Hörs sen!

RSS 2.0