Malmö sommarbutik

Nu har vi ju som sagt bara öppet meloa i Malmö eftersom vi har lite semster. Vi har verkligen valt rätt vecka, strålande sol så det är som gjort för att bara ligga på stranden med en bok och vila. Härligt!

Idag har vi skyltat om här i Malmö och fyllt upp butiken med lite saker som vi tog med från Lund. Lite nyheter för vissa för det fanns ett par saker som vi bara haft i Lund. Bl.a glaskoppar med fat 59:-/st och hårdplast skål i hjärtform 3 storlekar 99:-/129:-/149:-. Roliga att ta fram när man ska baka.

Känns som detta har blivit vår lilla sommarbutik. Det är så mysigt här på Davidshallstorg.

Ha en skön kväll och njut av värmen!

Kärlek.

Hoppas ni har en bra lördag! Idag spelar vi Lars Winnerbäck på meloa som uppladdning för kvällens konsert. Mysig röst och bra texter. Han är allt en liten idol.



Matilda och Viggo pussas


Välkommen till meloa i Malmö

Måndagen den 28/7 stänger vi butiken i Lund för 2 veckors semester! Vi öppnar igen den 11/8 som vanligt kl. 11.00.

Vi kommer ha Malmö-butiken öppen som vanligt nästa vecka men veckan efter stänger vi 7,8 och 9/8 även i Malmö.

Välkommen till meloa i Malmö och checka in våra rea-erbjudande!

MÅN-FRE                11.00-18.00
LÖR                        11.00-16.00

meloa
Davidshallstorg 1
040-30 00 48



Fredag, löning och sommar

Härlig start på dagen med ett dopp i det blå. Jag kan ju inte påstå att det var varmt, men det var skönt och vi vaknade garanterat. Skönt att sommaren är tillbaka, det finns bara en nackdel. Det blir bastu på meloa, just nu går jag omkring och svettas och svettas.

Fredag, löning och sommar. Kan det bli bättre? Vi ses i butikerna.


  






Katies outfit




Katie har fått en ny outfit igår när jag var ledig. Jag tyckte hon blev riktigt cool. Second hand rakt igenom.





Fortfarande godbitar kvar

I väntan på höstsakerna säljer vi ut lite sommarfina saker. Det är mycket som har gått åt men det finns faktiskt ett par favoriter kvar. Det finns bl.a en jättefin House Doctor klänning i strl. L kvar som vi säljer ut till 50 %. En annan reafavorit är halmväskorna. Finns en blå, en röd och en annan variant kvar (syns på hyllan på bilden) som också säljs till 50 %.

  

House Doctor Klänning - Förr: 529:- NU: 265:-
Rice Blå,röd halmväska - Förr: 399:- NU: 200:-
SoNize Vit halmväska - Förr: 249:- NU: 125:-
Aitems Guld gympaskor - Förr: 399:- NU: 200:-
Culture Vit, grön, kofta - Förr: 479:- NU: 240:-
Nümph Kjol - Förr: 499:- NU: 250:-
House Doctor Klänning - Förr: 549:- NU: 275:-
House Doctor Klänning - Förr: 549:- NU: 275:-
Rice Mugg - Förr: 35:- NU: 18:-
Lisbeth Dahl hov - Förr: 39:- NU: 20:-

Välkommen in!

Bra start

Hej allihopa!

Hoppas helgen har varit som ni ville ha den. Vet ni vad det är för dag idag? Dagen på en ny härlig vecka fylld med nya utmaningar. Veckan blir vad du gör den till.

Efter en svår start att få upp ögonen imorse så hade jag en bra start när jag kom ner till meloa. Ett par inslagna presenter och trevliga kunder kan inte bli bättre.

Idag blir det lite fotografering och annat småpill.

Ha en bra dag!



St. Gråbrödersgatan

Helgen är kommen och veckan går mot sitt slut.
Idag har Hemma hos Emla sin invigning på samma gata som oss i Lund. Det är vår kompis Emelie som öppnar butiken fylld med inredning. St. Gråbrödersgatan är en toppengata med små mysiga butiker. Helt klart värt ett besök till våra butiker för er som inte varit här innan.

öppettider på meloa:

måndag-fredag    11.00-18.00
lördag                     11.00-16.00
söndag                    stängt


Välkomna!

Coola skor


Dessa second hand skorna finns för tillfället på meloa i Lund.
Ganska glidiga måste jag säga. Kostar endast 300:-



Dolly i glasögon





(vår skyltdocka har fått synfel så vi köpte ett par coola glasögon till henne)


Provrummet


Färdigt

I två hela dagar har vi målat och fixat och donat på meloa i Lund. Det blev verkligen jättebra! Lilla rummet känns som ett flickrum. Massa massa rosa. Idag håller jag på och fixar och filar lite med det sista. Nu vill vi bara ha alla nya saker också så kommer allt bli kanon.

Lite bilder har tagits under tiden vi hållt på...

     

     

    
   

Ursäkta röran

Idag har vi mysigt och roligt på meloa i Lund. Målar om möbler, skyltar om och byter tyger. Vi har börjat måla lite och det kommer bli hur bra som helst.

Jag har kameran i högsta hugg så bilder kommer senare :)

Hoppas ni har en bra dag!

Second hand på ingång

Idag är det mest småpill på meloa. Städar iordning och sätter ut lite varor på 50 %. I helgen kommer det in lite nya second hand saker. Mest väskor och skärp. Ett par sjalar dyker även upp. Håll utkik!

Flickigt.

Varför hade vi stängt igår?

Vi var ute och handlade in lite nytt inför hösten. Inte varor denna gången utan målarfärg och tyger för att meloa ska få en lite annorlunda look till hösten. Störst förändring blir det i Lund eftersom det är lite större men även Malmö kommer få nya tyger.

Nästa vecka kommer vi att börja måla om lite möbler och så. En liten ledtråd är att det kommer bli  ganska flickigt. 

MEN observera att vi kommer ha öppet i alla fall!

Ha en superdag!




Tisdagen den 8/7

   

Back in business

Mässan i Frankfurt har varit underbart rolig. Vi har hittat en massa nya roliga saker från nya företag och även handlat en massa nytt från Rice, House Doctor och Lisbeth Dahl som vi brukar handla ifrån.
Det var en väldigt stor mässa med ca 10 olika hallar och sen flera våningar på varje hall. Synd att vi inte hade stegräknare på oss för långt har vi gått på dessa två dagarna.

Tyvärr fick man inte lov att ha någon kamera med inne på mässan så några frestande bilder på sakerna vi beställde finns tyvärr inte. Men håll ut... leveranser sker i augusti och september!

Meloa kommer bli helt underbar i höst och vinter! Vi längtar!


  
Tur att det fanns rullband och soffor så man
kunde vila lite mellan hallarna!

Tänkte bara...

Om 30 minuter sticker vi. Tänkte bara önska er en trevlig helg och glöm inte sticka in på meloa i Malmö imorgon. Snacka lite med Matilda och underhåll henne. För er som missat det så är meloa i Lund stängt imorgon så där ses vi på måndag istället.

På måndag kommer förmodligen lite bilder upp här eftersom kameran ska med :)

Ha en trevlig helg!



Frankfurt ikväll

Ikväll bär det av till Frankfurt och jag kan knappt sitta still här på stolen. Jag vill helst iväg nu, men jag får nog snällt jobba till klockan 17.00. Är faktiskt inte så många timmar kvar :)

Det kommer bli en rolig helg, bara vi tre!


Bild från invigningen av meloa Lund, november 2007




Halsband.

Idag tänkte jag visa lite fina halsband. Varsågod att bli inspirerad :)





Tips.

Nu har jag och Paulina bytt av varandra och hon och Viggo har precis gått hem. Det blev en god lunch med melon och banan i en skål toppat med yoggi i smak av sommarbär. Mums!

Jag har hunnit med ganska mycket nu på förmiddagen men problem uppstod när jag skulle packa inför mässan i helgen. Det är alltid lika svårt att bestämma idag vad jag vill ha på mig på fredag, lördag och söndag?! Jag vill ju inte ha en stor packning heller eftersom jag vill slippa checka in någon väska. Får nog ta mig en funderare på det nu så det går snabbt och enkelt ikväll.

Något tips?

Snart stängning

Jag tror inte det har funnits ett moln på himeln idag. Snart är klockan 18.00 och det ska faktiskt bli skönt att komma ut lite. Min dagliga cykeltur gör susen.

Imorgon ska jag och Paulina jobba halva dagen var. Skönt att göra så ibland. Det blir en lugn förmiddag för mig och en lugn eftermiddag för henne. När vi byter av varandra brukar vi alltid äta en god lunch tillsammans. Myspys!

Ha en skön kväll allihopa!

Ny lampskärm

Igår bytte jag och mamma lampskärm i lilla rummet i Lund. Paulina hade hittat denna söta lampskärmen och hade egentligen andra planer med den men den får hänga där sålänge! :)
Efter mässan ska vi ta en dag alla tre och ändra om i butiken i Lund. Kul med lite förändring. Ändra tyger, måla om möbler och riktigt ladda upp inför allt fint som vi kommer beställa på mässan. Roligt!


  
Lampskärmen


Ändrade öppettider i helgen

Tja!

En dags ledighet gjorde susen och idag är jag fit for fight igen. Kul och se att det faktiskt finns ett par trogna unika besökare varje dag. Känns roligt och vi hoppas att det bara ska stiga uppåt.
Sommaren började igår och idag är det riktigt varmt, härligt! Hoppas den har kommit för att stanna.

På fredag är det dags. Vi åker till Frankfurt på mässa. 5 stora mässor i 1. Kan det bli bättre? Känns som vi har två fullspäckade dagar framför oss.
Eftersom flyget går på fredagkväll kommer öppettiderna se lite annourlunda ut i helgen.

På fredag stänger vi båda butikerna kl 17.00 och på lördag har vi stängt i butiken i Lund.
Ni är varmt välkomna till meloa i Malmö på lördag.

Vi ses!

RSS 2.0